Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Problems staying logged in?

  1. #1
    Devil's Advocate Adam_MSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,578
    Real Name
    Adam

    Problems staying logged in?

    Anyone having an issue with remaining logged in even when using the "remember me" option?

    It works fine for me on Chrome, Firefox, Safari and iPhone Safari across both PC and Macs, but it's causing an issue for at least one member and I'm trying to figure out why. Please include browser, OS and any other relevant info if you are having issues.

    Thanks for any help you can provide.
    You don't use science to show that you're right, you use science to become right. - R.Munroe

    The important thing in science is not so much to obtain new facts as to discover new ways of thinking about them. - W.L.Bragg



  2. #2
    Founding Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Phoenix, AZ
    Posts
    289
    when i access the home page, it looks like i haven't logged in, but once i dive into the subforums, or click on the "what's new" then on the following page it has my login on the top. not sure if that's the same issue, but that's both chrome and ie7 on vista...

  3. #3
    Member hottcakes's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Dixon, IL
    Posts
    77
    i've been having a problem with it, although the last few days it seems to be gone. i would in fact be logged in so as soon as i clicked on a forum or even hit refresh it would show me logged in. but the intial visit to the site would still want me to log in. on the laptop i use IE8 32bit versionwith Windows7 32-bit and the desktop is IE9beta both 32 and 64bit with Windows7-64bit. i use the latest version of Opera, but i don't know whether its 32 or 64. same problem.
    i should really stay off of forums after a few drinks.

  4. #4
    Devil's Advocate Adam_MSS's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1,578
    Real Name
    Adam
    Just changed a couple settings. A bit of a shot in the dark but they might help.

    I may try to update to 4.0.8 once it's verified to be stable with the various plugins we're currently using.
    You don't use science to show that you're right, you use science to become right. - R.Munroe

    The important thing in science is not so much to obtain new facts as to discover new ways of thinking about them. - W.L.Bragg



  5. #5
    Founding Member TREETOP's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    326
    It's been working fine for me all along, Firefox at home and iPhone Safari when mobile.

  6. #6
    Founding Member imjustjason's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nashville
    Posts
    262
    Quote Originally Posted by TREETOP View Post
    It's been working fine for me all along, Firefox at home and iPhone Safari when mobile.
    Same here.

  7. #7
    Founding Member benny's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ontario
    Posts
    211
    I've never had an issue, the only time I need to log in is when I clear my browser info

  8. #8
    Founding Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    274
    No problem yet for me. (Snow Leopard, Safari)

  9. #9
    Senior Member James Bang's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    204
    I'm on firefox 3.5.14 and I have an issue of it appearing that I am signed off once I first visit the site. Once I enter a subforum, it then shows that I am logged in

  10. #10
    Founding Member 86mr2's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    286
    FF 3.6.11, no problem here.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •